piatok 4. apríla 2008

S exmilencom


BÝVALÁ moderátorka Karin Haydu oprašuje svoje pôvodné povolanie. Ako herečka dostane svoju postavu v seriáli Panelák, kde poriadne zamúti pokojné vody obyvateľov spoločného vchodu.
Televízna sága obyvateľov jedného bratislavského paneláka naberie do svojho deja nové tváre. Prvou je miss z roku 1998 Karolína Čičátková. Druhou je exmoderátorka TV JOJ Karin Haydu, ktorej srdce patrilo nenapraviteľnému sukničkárovi Milanovi Kordiakovi. Okrem skončeného manželstva ich spája aj spoločná dcérka, ktorú hrá skutočná dcéra Karin Haydu, Vanessa. „Som jeho exmanželka, ktorú milovala Kordiakova mama. Bohužiaľ zomrie a ja nastupujem na scénu,“ vysvetlila svoju úlohu Karin. Ako Dana Kordiaková stojí proti hlavnej predstaviteľke Agáte Fodrászovej. S bývalým manželom majú totiž isté neukončené spory. O čo konkrétne ide, sa dozviete v seriáli.

Karin sa však na pľaci stretne so svojím skutočným exmilencom Filipom Tůmom. „Filip bol môj prvý partner. Chodili sme spolu sedem rokov, a to je dosť dlhý čas na to, aby sa stal súčasťou môjho života,“ zaspomínala si herečka. Zaujímalo nás, či prípadné iskrenie nehrozí aj počas nakrúcania. „Nie, to je vylúčené, ostali sme veľmi dobrí kamaráti,“ uzavrela Karin.

Žiadne komentáre: