piatok 4. apríla 2008

Flirtuje iba pred kamerou


MILAN Kordiak. Najväčší plejboj v seriáli Panelák. Tak s touto postavou sa herec Alexander Bárta (31) musel poriadne popasovať. V súkromí je totiž úplne iný.
Jeho postava je jedna z najvýraznejších. Kordiaka pozná v Paneláku každý, no hlavne ženy. Je známy tým, že ani jednu nenechá odísť bez toho, aby si s ňou nezaflirtoval. Herec si však túto úlohu zahral rád a nemal s ňou ani najmenší problém. Aj keď je v súkromí úplne iný a nežnosti si necháva výlučne pre svoju partnerku Henrietu Mickovičovú (40). „Nejako extrémne sa s Milanom nestotožňujem. Som herec a snažím sa zahrať všetko. Okrem toho si myslím, že je to pre mňa len príjemná zmena. Mám rád, keď hrám vždy niečo iné,“ povedal nám Bárta. Sympatická herečka hrá tak trochu zúfalú manželku a matku troch detí.

Zaujímavé je, že sa títo dvaja pri nakrúcaní nevídajú. Každý má totiž iný scenár a úlohy sa im neprekrývajú. „Keď nakrúcame, každý znás je niekde inde. Takže sa vôbec nestretávame. Aj keby sme sa stretávali, tak je to úplne v pohode,“ hovorí herec. To, že si navzájom v práci neprekážajú, potvrdzuje aj náš zdroj zo zákulisia seriálu. „Často spolu nehrávajú, ale keď už sa tak stane, cez prestávky vidieť medzi nimi také tie malé nežnôstky. “ Zrejme je to aj preto, že im seriál zobral skoro všetko súkromie. „Vidíme sa tak akurát večer. Okrem seriálu skúšam aj v divadle,“ hovorí Bárta. Súkromie si strážia Alexander a Heňa sú spolu už štyri roky. Napriek deväťročnému rozdielu si rozumejú. Majú spoločnú dcérku Esther (1,5). Ich rodinu dotvára syn David (17) z Henrietinho predošlého vzťahu. Dvojica svoj vzťah dlho tajila. O tehotenstve vedeli len ich najbližší.

Žiadne komentáre: